Twee heerlijke geschakelde vakantiewoningen, gelegen in Casa Nova, het centrum van de Algarve. Het dorpje ligt ten zuiden van Sao Bartolomeu de Messines (8km.), ongeveer 13km. boven de bekende badplaats Albufeira. Op 600m. in het plaatsje Benaciate kunnen enkele inkopen worden gedaan. Het is er heerlijk rustig, midden in een natuurgebied, tussen de sinaasappelgaarden en olijfbomen. De zee en het strand (Armacao de Pera) liggen op ca. 17km. De plaats Carvoeiro ligt op ca. 20/25km. De Quinta bestaat uit een woonhuis (waar de eigenaren wonen) met daarnaast de twee geschakelde vakantiewoningen, een grote gezamenlijke omheinde tuin met barbecue en een zwembad (14x5m.het hele jaar door geopend) met terras en zonneweide. De woningen zijn comfortabel ingericht en hebben een eigen terras met zitje.

In Portugal, maar vooral in de Algarve, bestaan grote contrasten. Even buiten de grotere steden, kunt u met het leven van de plaatselijke bevolking kennis maken en waant u zich 100 jaar terug in de tijd. In de omgeving is altijd veel te doen en te bezichtigen: toeristische badplaatsen met uitgaansmogelijkheden, oude vissersdopjes, (zigeuner)markten, oude ambachten, restaurants (van eenvoudige Portugese tot luxe buitenlandse), historische bezienswaardigheden uit de tijd van de Moren en het Monchique-gebergte met geneeskrachtige bronnen. Om iets van de mooie omgeving te zien is een auto aan te bevelen.


Appartement tuin zwembad

Klik hier voor reserveringen, boekingen en meer informatie.


Reis Aanbieders

ACSI Kampeerreizen
Een kampeerreis met ACSI betekent reizen met caravan, camper of met alleen de auto, mooie routes, goede campings, leuke excursies, veel vrije tijd en de gezelligheid van een groepsreis.

All in Portugal
All in Portugal is de specialist in het huren of verhuren van een luxe vakantiehuis en een karakteristieke vakantiewoning met zwembad in Portugal.

Bella Vakanza
Naast zon, zee en strand heeft Portugal ook een hele rijke cultuur. Het land heeft een gevarieerd landschap, van heuvelachtig en bergachtig tot vlak en zanderig.

Belvilla Vakantiehuizen
Met een Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs.