Casa Itailde is gebouwd in 2005 in een rustige woonwijk, op slechts 400 meter van het schitterende witte zandstrand, en vlakbij alle voorzieningen in het dorpje Manta Rota. Het is een van de laatste dorpjes aan de Algarve dat nog niet is volgebouwd met hoge hotels en appartementencomplexen. De meeste huizen zijn niet hoger dan 3 verdiepingen, en dat geeft het dorp een bijzonder karakter.

Het strand is fantastisch en strekt zich enkele kilometers uit van Tavira in het westen tot de Spaanse grens in het oosten. Het huis is uitgerust met alledaags comfort, waaronder een praktische keuken met wasmachine en vaatwasser, prima slaapkamers, 2 badkamers en een ruimte woonkamer met open haard. Er is een terras (30m2) geschikt voor het houden van barbecues etentjes onder de Portugese zon. Als u ontbijt op de 1e verdieping geniet u al vroeg van de eerste zonnestralen!


voorkant vakantiehuis woonkamer slaapkamer

Klik hier voor reserveringen, boekingen en meer informatie.


Reis Aanbieders

ACSI Kampeerreizen
Een kampeerreis met ACSI betekent reizen met caravan, camper of met alleen de auto, mooie routes, goede campings, leuke excursies, veel vrije tijd en de gezelligheid van een groepsreis.

All in Portugal
All in Portugal is de specialist in het huren of verhuren van een luxe vakantiehuis en een karakteristieke vakantiewoning met zwembad in Portugal.

Bella Vakanza
Naast zon, zee en strand heeft Portugal ook een hele rijke cultuur. Het land heeft een gevarieerd landschap, van heuvelachtig en bergachtig tot vlak en zanderig.

Belvilla Vakantiehuizen
Met een Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs.