Deze groepsaccommodatie bestaat uit 3 ruime geschakelde, gelijkvloerse woningen, gelegen in een schitterende gerestaureerde Portugese herenboerderij ('Quinta'), waarvan 1 woning volledig toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Een vierde aangrenzende woning wordt bewoond door de zeer vriendelijke eigenaren, die u bij aankomst verwelkomen met een gevulde koelkast voor de eerste dag.

Kinderen kunnen samen met de eigenaar originele Portugese schilderingen maken op tegels en deze meenemen als hun eigen gemaakte souvenir!


groepsaccommodatie zwembad slaapkamer

Klik hier voor reserveringen, boekingen en meer informatie.


Reis Aanbieders

ACSI Kampeerreizen
Een kampeerreis met ACSI betekent reizen met caravan, camper of met alleen de auto, mooie routes, goede campings, leuke excursies, veel vrije tijd en de gezelligheid van een groepsreis.

All in Portugal
All in Portugal is de specialist in het huren of verhuren van een luxe vakantiehuis en een karakteristieke vakantiewoning met zwembad in Portugal.

Bella Vakanza
Naast zon, zee en strand heeft Portugal ook een hele rijke cultuur. Het land heeft een gevarieerd landschap, van heuvelachtig en bergachtig tot vlak en zanderig.

Belvilla Vakantiehuizen
Met een Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs.