Het huis "Vivenda Azevedo" is een comfortabele villa met prive zwembad met meer dan woonruimte in één van de meest luxueuze vakantie resorts in Portugal. De beroemde haven van Vilamoura en de verschillende golfbanen rond het dorp maakt deze bestemming erg speciaal.

De villa is gelegen in een rustige, populaire woonwijk slechts op 10 minuten lopen afstand van het centrum en de haven. De villa biedt voldoende ruimte voor 10 personen. De villa heeft een grote (70m2) woon/eetkamer, 5 tweepersoons slaapkamers en vier badkamers. De keuken is voorzien van een wasmachine, vaatwasser en magnetron etc. Villa Vivenda Azevedo heeft een sfeervolle tuin met voldoende schaduw van meer dan 1000m2, met barbeque en een groot privé zwembad. Vanuit Vilamoura zijn alle belangrijke bezienswaardigheden in de Algarve binnen één uur rijden te bereiken.


villa met zwembad woonkamer slaapkamer

Klik hier voor reserveringen, boekingen en meer informatie.


Reis Aanbieders

ACSI Kampeerreizen
Een kampeerreis met ACSI betekent reizen met caravan, camper of met alleen de auto, mooie routes, goede campings, leuke excursies, veel vrije tijd en de gezelligheid van een groepsreis.

All in Portugal
All in Portugal is de specialist in het huren of verhuren van een luxe vakantiehuis en een karakteristieke vakantiewoning met zwembad in Portugal.

Bella Vakanza
Naast zon, zee en strand heeft Portugal ook een hele rijke cultuur. Het land heeft een gevarieerd landschap, van heuvelachtig en bergachtig tot vlak en zanderig.

Belvilla Vakantiehuizen
Met een Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs.